Incendiul a izbucnit în jurul orei 7:45 și inițial pompierii au precizat că a existat un risc de explozie. Aceștia au încercat să limiteze extinderea focului la alte imobile, precizează ISU.

Sublocotenentul Bogdan Toma a declarat la Digi24 că din primele informații nu există victime: ,,Am fost anunțați de un incendiu la o hală care aparține unei fabrici de mezeluri. S-au trimis primele forțe de la detașamentul Buftea. Progresiv forțele au crescut, acum s-a ajuns la 10 autospeciale care intervin. Arde pe o suprafață de 500 de metri. Din cele relatate de colegi există și posibilități de explozie, iar pompierii și-au luat măsuri de protecție”.

De asemenea, sublocotenentul a subliniat faptul că nu are detalii referitoare la tipul materialelor care ard, dar că angajații i-au informat despre un posibil pericol de explozie: ,,Pompierii și-au luat măsuri de protecție”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday