Operațiunea a fost demarată joi, chiar de companie, în cooperare cu Protecția Consumatorilor din Austria, care supraveghează retragerea și returnarea sticlelor de Coca-Cola, Fanta, Sprite și MezzoMix de pe rafturile supermarketurilor din această țară. Din cauza volumului foarte mare, înlocuirea băuturilor afectate ar urma să se încheie abia la finalul săptămânii, dar comercianții trebuie să le iaimediat de pe rafturi și să le primească pe cele returnate de consumatori.

Compania a declarat că “nu poate exclude posibilitatea ca un număr foarte limitat de sticle de jumătate de litru să conțină bucăți metalice mici, din cauza unei erori tehnice pe linia de producție. Sfătuim clienții să nu consume produsele potențial afectate din cauza unui posibil risc pentru sănătate”, se arată în comunicatul Coca-Cola Austria. Toate celelalte tipuri de sticle cu băuturile menționate vor rămâne la vânzare, fiind provenite de pe alte linii de îmbuteliere.

Băuturile Coca-Cola din România sunt fabricate în România.

Sursa: DW

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday