La un miting electoral din Pennsylvania, de sâmbăta aceasta, Donald Trump a vorbit 12 minute despre dotarea genitală a regretatului jucător de golf Arnold Palmer, folosind sugestii grosolane despre modul în care femeile îl priveau pe acesta. Singura legătură cu politica era aceea că Trump a aterizat pe un aeroport care poartă numele jucătorului.

Săptămâna aceasta, într-un orășel tot din Pennsylvania (stat considerat cheie pentru ambii candidați), el și-a încheiat evenimentul de campanie cântând și legănându-se timp de mai bine de 30 de minute.

“Retorica lui a devenit din ce în ce mai neagră și mai vulgară”, remarcă Financial Times. “Trebuie să-i transmiteți Kamalei Harris că v-ați săturat, că pur și simplu nu mai puteți suporta … și că este un vicepreședinte de rahat”, a spus el la mitingul de sâmbătă.

“Divagația vulgară a lui Donald Trump alimentează îngrijorări cu privire la starea sa mentală. Remarcile recente sunt doar cele mai recente dintr-un șir de apariții neobișnuite în campanie. Aliații săi republicani au căutat să-l încurajeze să se concentreze pe probleme de politică, dar Trump a continuat să se îndepărteze de mesaj”, scrie sobra publicație financiară, care rareori se hazardează să dea astfel de verdicte, dar care și-a mai exprimat anterior îngrijorarea față de situația în care Trump va reveni în fruntea SUA.

Sursa: FT

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday