Leon Panetta, fost director al CIA și secretar al apărării în perioada 2009 – 2013, a evidențiat faptul că are “întrebări reale” cu privire la devotamentul lui Donald Trump față de SUA, în cazul în care ar ajunge președinte, având în vedere influența pe care Vladimir Putin o are asupra sa. 

“Să ai un președinte care practic ține legătura cu un inamic, cine știe ce înțelegeri se fac. Simplul fapt că un fost președinte al Statelor Unite are conversații periodice cu adversarul nostru principal ridică întrebări reale cu privire la loialitatea sa de bază”, a menționat Panetta. 

Panetta l-a descris pe Putin ca fiind “un om rău, care nu este de încredere”. De asemenea, susține că Donald Trump “este naiv” și nu știe cum este Vladimir Putin cu adevărat, acesta având mai multă încredere în serviciile secrete rusești decât în cele americane. “Putin știe cum să lucreze cu o sursă și are o sursă foarte aproape de vârf în această țară. (…) Trump s-a transformat într-o sursă pentru Putin. Îl poate ajuta pe președintele rus să obțină tot ce vrea”, mai spune fostul șef al CIA.

Trump a precizat recent că “are o relație foarte bună” cu președintele rus, chiar în timpul unei întâlniri cu Volodimir Zelenski. În cartea “War”, scrisă de Bob Woodward, autorul susține că cei doi au avut până la circa șapte conversații, după ce Trump a părăsit Casa Albă, iar Donald Trump i-ar fi trimis teste Covid lui Vladimir Putin, în timpul pandemiei. Informația a fost negată de Donald Trump și de echipa sa de campanie, însă a fost confirmată de Kremlin. 

Sursă: The Telegraph 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday