Organizatorii “Electric Castle” au făcut anunțul marți seară, printr-o postare pe Facebook: “Justin Timberlake va fi headliner al Electric Castle, în ediția din anul 2025. Anunțați pe toată lumea – prieteni, părinți, șefi”.

De altfel, înaintea anunțului oficial, în Cluj-Napoca și în București au fost afișate postere cu versuri din melodiile cântărețului, cum ar fi “Cry Me a River“, “What Goes Around Comes Around” sau “SexyBack“, o strategie ce a lăsat de înțeles că artistul american va concerta în țară. 

Timberlake este cunoscut pentru piese care au ajuns pe primul loc în clasamentele muzicale, precum “SexyBack” de pe albumul său din 2006 “FutureSex/LoveSounds“ și “Mirrors“ de pe “20/20 Experience“, însă a avut succes și în filme ca “The Social Network“ și “Bad Teacher“.

Justin Timberlake a debutat anii ’90, în emisiunea “The All-New Mickey Mouse Club” alături de artiști care au devenit și ei celebri, precum Britney Spears, Christina Aguilera și Ryan Gosling. În 1995, el a devenit solistul trupei NSYNC, una dintre cele mai populare trupe de băieți din acea perioadă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday