Taylor Swift (34 de ani) a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere netă estimată de Forbes la 1,6 miliarde de dolari, depășind-o astfel pe Rihanna (1,4 miliarde de dolari) Luându-i în considerare și pe muzicienii bărbați, Swift este întrecută doar de Jay-Z (2,5 miliarde).

La un moment dat, averea Rihannei (36 de ani) era evaluată de Forbes la 1,77 de miliarde de dolari, motiv pentru care ea încă mai este numită “cea mai bogată artistă din toate timpurile”, însă Taylor Swift ar putea depăși această bornă.

Spre deosebire de alte cântărețe, Swift este singura care a ajuns la o avere de un miliard de dolari doar din vânzările de albume, de bilete și din drepturi de autor. Turneul “Eras” i-a adus 600 de milioane de dolari din vânzări de bilete și alte venituri conexe, catalogul său muzical este estimat la 600 de milioane de dolari, iar alte 125 de milioane provin din investiții în sectorul imobiliar. Presa de specialitate consemnează că, anul trecut, artista a încasat 100 de milioane de dolari de la Spotify, pe baza numărului de ascultări al pieselor sale.

Rihanna, în schimb, se bazează în principal pe linia de cosmetice Fendy, pe care o deține în parteneriat cu grupul LVMH, arată Forbes.

Sursă alternativă: Euronews

Foto: Starstock I Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday