Cotația unei acțiuni la Trump Media & Technology Group, proprietarul platformei Truth Social, a coborât miercuri la sub 17 dolari, față de un vârf de 65 de dolari (în martie) ceea ce înseamnă o pierdere de 75%. Consecutiv, valoarea companiei este acum de doar 3,35 miliarde de dolari, față de aproape 10 miliarde de dolari, oricum supraevaluată, la veniturile modeste, de câteva milioane de dolari. Anul trecut cheltuielile au fost de aproape 15 ori mai mari decât încasările, iar listarea la bursă a produs o bulă speculativ corelată doar cu popularitatea lui Donald Trump și de dorința unor mici investitori, adepți ai acestuia, de a-l finanța.

Fostul președinte deține majoritatea acțiunilor Trump Media & Technology Group, dar valoarea acestuia este acum de doar două miliarde de dolari, în condițiile în care el nu poate fi vândut un an de zile după listare.

Foto: Charles Mcclintock Wilson | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday