CNN a obținut scrisoarea pe care Joe Biden (81 de ani) le-a trimis-o democraților din Congresul American, în care președintele scrie: “Vreau să știți că, în ciuda speculațiilor din presă și din alte părți, sunt ferm hotărât să rămân în această cursă, să duc această cursă până la capăt și să-l înving pe Donald Trump”.

Publicația americană arată că va fi o săptămână dificilă pentru viitorul politic al lui Biden, în condițiile în care Camera Reprezentanților și Senatul și-au reluat sesiunile. Ieri, câțiva democrați din Camera Reprezentanților i-au cerut liderului de grup ca Biden să se retragă.

Un oficial de campanie a declarat pentru CNN că președintele va fi în contact cu democrații, pe parcursul săptămânii, și chiar va avea, marți, o întâlnire cu unii dintre ei. Un alt oficial a declarat că, în săptămâna după dezbaterea televizată cu Trump, Biden a sunat personal 20 de democrați din Cameră, dar și pe liderul majorității din Senat.

Nancy Pelosi, care a fost aproape 20 de ani liderul democraților din Camera Reprezentanților, a declarat că întrebările legate de prestația lui Biden, la dezbaterea cu Trump, “sunt legitime”. Într-un interviu pentru ABC, președintele a spus că a avut “un episod rău și că nu există indicii ale vreunei afecțiuni grave. Am fost epuizat.”

Sursă: CNN

Foto: John Poltrack | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday