Britney Spears a depus plângere la poliția din Las Vegas, după un incident petrecut miercuri seara, în restaurantul hotelului Aria, unde cei doi s-au intersectat. Cântăreața a detaliat incidentul pe contul său de Twitter, precizând că a fost lovită după ce a încercat să-i atragă atenția lui Victor Wembanyama, “bătându-l ușor pe umăr”.

Nu eram pregătită pentru ce am pățit noaptea trecută. Am recunoscut un atlet la recepția hotelului meu, în timp ce mă îndreptăm spre restaurant. Mai târziu, l-am vâzut din nou pe acest sportiv la restaurantul unui alt hotel. Am decis să îl abordez pentru a-l felicita pentru ultimele realizări profesionale. Pur și simplu l-am bătut ușor pe umăr pentru a-i atrage atenția. Bodyguardul acestuia m-a lovit în față, în fața mulțimii”, a scris Britney Spears pe Twitter.

Victor Wembanyama, în vârstă de 19 ani și cel mai înalt jucător din liga americană de baschet la momentul actual (2,26 de metri), a declarat pentru presa americană că Britney Spears a încercat “să-l apuce de tricou, din spate”, iar agentul său de pază “doar a împins-o” pe cântăreață. Wembanyama a mai spus că nu a văzut întregul incident și că nu a realizat, în primă fază, despre cine este vorba.

The Guardian scrie că agentul de pază și-a cerut apoi scuze de la cântăreață, spunându-i că ar trebui “să știe cum este să fii asaltat de fani”. Totuși, Britney Spears a depus plângere la poliție.

Surse: The Guardian, SkyNews

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday