Conform Administrației Naționale de Meteorologie, din seara zilei de joi (03 octombrie) și până în dimineața zilei de sâmbătă (05 octombrie), temporar va ploua la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia și nord-vestul Munteniei. Sâmbătă (05 octombrie) vor fi ploi în majoritatea regiunilor, iar duminică (06 octombrie), în jumătatea de est a țării.

ANM subliniază că vor fi averse, însoțite în unele zone de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor varia de la 20 la 50 l/mp. În regiunile vestice, sud-vestice și estice vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 40-50 km/h.

De asemenea, ANM a emis un Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil în Banat, sudul Crișanei, Carpații Meridionali, de astăzi de la ora 23 și până mâine la ora 21. Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali, cu viteze în general de 55-65 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 70-80 km/h.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday