Update ora 19:50: Incendiul a fost stins. Au fost identificate 31 de persoane care locuiau în containerele respective. Dintre acestea, pentru un minor expus la fum a fost acordat primul ajutor, este în afara oricărui pericol, nu necesită transport la spital.

Știrea în formă inițială: Incendiu cu degajări mari de fum în zona Lacul Morii. Ard mai multe locuințe modulare în care se aflau imigranți ucraineni. Potrivit IGSU, toți s-au autoevacuat.

“Incendiul se manifestă la mai multe containere, ardere generalizată. Din primele verificări rezultă că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat. Incendiul prezintă posibilități de extindere la o clădire P+1 aflată în apropiere. La caz acționează opt autospeciale de stingere”, precizează IGSU, care explică faptul că au ars 12 containere în care locuiau persoane de naționalitate ucraineană.

Degajările de fum pot fi văzute din mai multe zone ale orașului.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday