Aceasta este a doua amânare a sentinței din procesul Stormy Daniels, în care Trump a fost găsit vinovat, la 31 mai, pentru 34 de capete de acuzare. Prima dată, un judecător din New York a decis să amâne pronunțarea sentinței până pe 18 septembrie, iar acum a fost stabilită o nouă dată, pe 26 noiembrie, adică după alegerile prezidențiale programate pe 5 noiembrie.

Decizia a venit în urma solicitării lui Trump, ai cărui avocați au argumentat că nu vor avea suficient timp înaintea alegerilor să pregătească apelul la decizia judecătorului, dacă aceasta va fi pronunțată în septembrie.

Vara aceasta, Curtea Supremă a stabilit că Donald Trump, care are mai multe procese, poate fi judecat numai pentru faptele făcute ca persoană privată, nu și pentru cele oficiale, în calitate de președinte. După pronunțarea acestei hotărâri avocații lui Donald Trump au cerut anularea condamnării. 

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday