Trupa și-a anunțat revenirea joi, după ce a fost inactivă în ultimii șapte ani, de când fostul solist Chester Bennington a decedat. Linkin Park va avea o nouă solistă, Emily Armstrong, care a fost parte a trupei rock Dead Sara. De asemenea, Rob Bourdon va fi înlocuit de bateristul Colin Brittain. 

Membrii rămași ai grupului sunt rapperul și producătorul Mike Shinoda, chitaristul Brad Delson, DJ-ul Joe Hahn și basistul Phoenix.

Linkin Park va lansa un nou album intitulat “From Zero” (primul lor album din 2017), pe 15 noiembrie, care va conține 11 piese, inclusiv melodia “The Emptiness Machine” lansată joi. Potrivit producătorului Mike Shinoda, titlul albumului “se referă atât la acest nou început modest, cât și la călătoria în care pornim în prezent. Din punct de vedere sonor și emoțional, este vorba despre trecut, prezent și viitor – îmbrățișând sunetul nostru muzical specific, dar nou și plin de viață. A fost făcut cu o profundă apreciere pentru noii și vechii noștri colegi de trupă, prietenii, familia și fanii noștri”.

Săptămâna viitoare, Linkin Park va porni într-un turneu și va susține șase concerte în California, New York, Hamburg, Londra, Seul și Bogota (Columbia).

Sursa: The LA Times

Foto: X/@Spotify

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday