Procesul va avea loc pe 13 noiembrie la Tribunalul Districtual al SUA din Wilmington, la opt zile după alegerile prezidențiale din SUA, la care vor participa Donald Trump și actualul vicepreședinte Kamala Harris, după ce Joe Biden s-a retras din competiție în iulie.

Pedeapsa va fi decisă de judecătoarea Maryellen Noreika, care a fost numită în funcție de fostul președinte Donald Trump. Fiul președintelui Biden riscă până la 25 de ani de închisoare și o amendă în valoare de 750 de mii de dolari. 

El a devenit, astfel, primul copil al unui președinte în exercițiu condamnat pentru o infracțiune. Amintim că Hunter Biden a fost găsit vinovat în luna iunie pentru trei capete de acuzare, mai exact două acuzații pentru fals în declarații în vederea obținerii unei arme de foc și pentru deținere ilegală a unei arme de foc.

Acesta a cumpărat un revolver Colt Cobra în octombrie 2018 și a completat în mod fals un formular, spunând că nu era consumator de droguri și că nu consumase droguri în momentul achiziției.

Surse: CNN, CNBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday