Fostul președinte Barack Obama și soția sa Michelle au anunțat că o susțin pe Kamala Harris, despre care au spus că are ”viziunea, caracterul și forța pe care acest moment critic le solicită”. Declarația comună a soților Obama, care pune astfel capăt unor zile de speculații cu privire la dacă fostul președinte o va susține pe Harris sau nu, a fost publicată alături de un videoclip în care actualul vicepreședinte american a primit un apel telefonic de la Obama.

Soții Obama au precizat că sunt ”încântați să o susțină” pe Kamala Harris și au promis că vor face tot ce pot pentru ca aceasta să fie aleasă în funcția de președinte al SUA.

Suntem de acord cu președintele Biden. Alegerea Kamalei a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat. Ea are CV-ul pentru a dovedi acest lucru. Dar Kamala are mai mult decât un CV. Are viziunea, caracterul și puterea pe care acest moment critic le solicită. Nu există nicio îndoială în mintea noastră, Kamala Harris are exact ceea ce este necesar pentru a câștiga aceste alegeri și pentru a livra rezultate pentru poporul american. Într-un moment în care miza nu a fost niciodată mai mare, ea ne dă tuturor motive să sperăm”, se arată în declarație comuncă a acestora.

Surse: BBC, CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday