Turcia a deschis scorul repede, chiar în primul minut de joc. Apărarea austriacă s-a încurcat și nu a putut respinge o minge trimisă în careu din corner, iar Demiral a tras puternic în poartă, din șase metri.

Demiral a mai marcat o dată, în minutul 59, tot din corner. Austria a redus din diferență șapte minute mai târziu, prin Gregoritsch.

Pe final de meci, austriecii au forțat egalarea, însă nu au mai reușit să înscrie. Portarul turc, Mert Günok , a apărat o minge periculoasă la penultima fază a meciului.

Programul sferturilor de finală

Primul meci, Spania – Germania, va avea loc vineri, 5 iulie, de la ora 19, la Stuttgart. Tot vineri, de la ora 22, vor juca Portugalia și Franța, la Hamburg.

Cel de-al treilea sfert de finală, dintre Anglia și Elveția, va avea loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19, pe arena din Dusseldorf. Ultimul sfert”, dintre Olanda și Turcia, se va disputa în aceeași zi, de la ora 22, pe Olympiastadion din Berlin.

Foto: uefa.com/euro2024/

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday