Conform Metrorex, restricțiile vor intra în vigoare pe 6 iulie și vor fi valabile până pe 7 septembrie. ”Restricția de circulație se va institui în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere și constă în ocuparea celor trei benzi de circulație existente pe Bd. Mărăști, pe relația Piața Montreal – Piața Presei Libere. Măsura restricționării traficului este impusă de planul de lucrări pentru viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud”, informează Metrorex.

Devierea traficului pe zona lucrărilor se efectuează conform legislației în vigoare și va fi semnalizată prin instalarea de panouri informative cu privire la restricție, în intersecțiile: Bd. Ion Mihalache – Str. Aviator Popișteanu, Str. Aviator Popișteanu – Bd. Expoziției, Str. Parcului – Bd. Expoziției – Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăști – Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști – Bd. Mareșal Alexandru Averescu. Pentru pietoni, traversarea se va asigura pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricționat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday