Incidentul a avut loc la Aeroportul Internațional Indira Gandhi, în jurul orei locale 05:00, în zona parcării de la Terminalul 1. Cel puțin patru persoane au fost rănite și alta a murit, dar misiunea este în dinamică și bilanțul ar putea crește.

De asemenea, în imaginile de rețelele de socializare pot fi văzute mai multe autoturisme avariate, prinse sub grinzile acoperișului prăbușit. Terminalul era folosit doar pentru zborurile interne.

Ram Mohan Naidu Kinjarapu, ministrul aviației civile din India, a declarat într-o postare pe X că persoanele rănite au fost transportate la spital și operațiunile de salvare sunt încă în desfășurare.

Autoritățile au închis terminalul unde s-a produs incidentul, cauzat de ploile abundente musonice. Totuși, aeroportul era recent renovat, fiind unul dintre marile proiecte pe care actualul premier, care a obținut un nou mandat, și le-a asumat.

Surse alternaive: Financial Times, BBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday