De altfel, serialul nu are încă niciun titlu oficial, dar se știe că va fi regizat de Mark Mylod și Francesca Gardiner, care au produs serialul “Succession”, care a câștigat 19 premii Emmy. 

Autoarea cărților Harry Potter a scris pe X că are “speranțe mari pentru serial”: “Sunt cu adevărat încântată să anunț regizorul și scenaristul, pe care i-am intervievat ca parte a echipei de producție. Amândoi au o pasiune autentică pentru Harry Potter și, după ce am citit scenariul pilot al Francescăi și am auzit viziunea lui Mark, sunt sigură că serialul TV va fi peste așteptări”, este mesajul pe care l-a postat J. K. Rowling.

Serialul urmează să aibă mai multe sezoane, iar HBO promite ca fiecare dintre acestea să aducă pe ecrane “aventuri incredibile”, în timp ce filmele originale, cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint vor rămâne în centrul francizei și vor fi în continuare disponibile pentru vizionare la nivel global.

Seria de șapte cărți Harry Potter a fost vândută în peste 600 de milioane de exemplare, iar seria de filme inspirate de acestea a adunat încasări de 7,7 miliarde de dolari, la nivel mondial, între 2001 și 2011.

Sursa: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday