Update 17:50: Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman a transmis la Digi24 că “până în acest moment doar o singură persoană conștientă cooperantă acuză durere la nivelul spatelui, însă se face evaluarea la fața locului a tuturor pasagerilor.”

Acesta a mai transmis că CFR a trimis un tren spre locul accidentului pentru a prelua pasagerii, însă și ISU a asigurat șase microbuze, trei microbuze de 16 locuri două din cadrul ISU Olt, unul din cadrul ISU Argeș, două de la Roșiori și unul dintr-o localitate din apropierea locului accidentului. Ulterior, ISU a transmis că pentru transportul pasagerilor, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu alte două microbuze de la ISU Teleorman.

Știrea inițială: IGSU anunță că a declanșat Planul Roșu, la nivelul județului Teleorman, circa 12-13 ambulanțe fiind trimise la Drăgăneştii de Vede, o localitate de lângă Roșiori.

Trenul IR 1596 a plecat la 14.10 din Craiova și ar fi trebuit să ajungă la 17.36 la București și este format din trei vagoane. Accidentul s-a produs imediat după Roșiorii de Vede, după ora 16, două dintre cele trei vagoane deraind, fără a se răsturna, potrivit IGSU, care precizează că misiunea este în dinamică, iar informații despre eventuale victime încă nu există.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday