Hansi Flick (59 de ani) a fost prezentat oficial de către clubul catalan, care a anunțat că înțelegerea acoperă următoarele două sezoane și expiră la 30 iunie 2026.

În lunga sa carieră de antrenor, începută la finalul anilor ’90, Flick a pregătit Hoffenheim, a fost antrenor secund al echipei naționale a Germaniei, sub comanda lui Joachim Low, secund și apoi principal la Bayern Munchen și, cel mai recent, selecționerul Germaniei, între 2021 și 2023.

La Bayern, Flick a câștigat campionatul, cupa și Liga Campionilor în 2020, respectiv campionatul, supercupa Germaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2021.

În urmă cu cinci zile, FC Barcelona a anunțat concedierea lui Xavi Hernandez (44 de ani), în ciuda faptului că, în ultimele luni, a negociat cu acesta să nu demisioneze și chiar să rămână în funcție până la finalul contractului său, în 2025.

Foto: captură X/@FCBarcelona

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday