Un zbor al operatorului aerian Singapore Airlines de la Londra către Singapore a fost redirecționat către Bangkok din cauza turbulențelor care au provocat moartea cel puțin unei persoane și rănirea altor 30, potrivit informațiilor din mass-media locală preluate de agențiile internaționale de știri.

Compania și-a exprimat, printr-un comunicat de presă, condoleanțele către familia celui decedat și a precizat că în avion se aflau 211 pasageri și 18 membri ai echipajului. Singapore Airlines nu a clarificat câte persoane au fost rănite.

Aeronava, un Boeing 777, a decolat de la Londra luni la ora locală 22:17 (ora 00:17 a României), și după mai multe ore de zbor, piloții au cerut permisiunea de a ateriza de urgență pe aeroportul internațional din Bangkok, capitala Thailandei. Aeronava a aterizat la ora locală 15:45 (ora 11:45 a României), iar la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, a scris presa locală.

Surse alternative: BBC, The Telegraph

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday